Reviews

Mijn opdrachtgevers aan het woord

We zijn echt mega blij met de inrichting van ons huis, dankzij jouw advies! We hebben zeker veel aan jouw advies gehad. We wilden een beneden verdieping met een warme uitstraling en die hebben we nu :) Wij vinden dat jij de afmeting van de meubels en spullen heel goed hebt ingeschat. Alles past perfect, is niet te klein en niet te groot. Jouw advies was goed uitvoerbaar en sloot goed aan op onze wensen. Het inschakelen van jou heeft ons zeker ontzorgd tijdens de turbulente fase waar wij toen in zaten. Al met al zijn wij mega tevreden met jouw advies en hulp en hebben je ook vaak aan vrienden aangeraden ;)

Zohre

Hi Doortje,wat een prachtig document/advies heb je voor ons gemaakt, ontzettend bedankt. Alles is zo mooi één geheel en past helemaal bij ons. En praktisch fijn uitvoerbaar met alle producten/kleurcodes ed erbij. We zijn er heel blij mee.

Renée

Hey Doortje! In een woord wauw! Wat leuk om je creativiteit op papier te zien! Fantastisch!De uitbouw is helemaal wat ik wil! Ook de keuken geweldig! Heel goed vertaald.Ook de woonkamer geweldig, ik denk dat het heel uniek gaat worden met die vormen ook op het plafond.

Henrieke

Inmiddels zijn we verhuisd en hebben we je hele kleurenplan gevolgd. Het is ontzettend mooi geworden! Iedereen die langs komt wil weten welke kleuren het zijn! Ik vind het ook ontzettend goed bij elkaar passen! Super bedankt voor je advies!

Lindsay