Kleuradvies

Het leven is te kort voor een kleurloos interieur

Zin in een frisse wind door je huis? Op zoek naar een warmere en knussere uitstraling? Kleur is extreem bepalend voor de sfeer in je interieur! Een kleuradvies is meer dan een kleurtje op de muren. Bij dit advies kijk ik naar de totale balans van kleur in jouw huis. Ik kan hierin bijvoorbeeld ook de kleur van de bank, tips voor wanddecoratie, vloerkleden of andere objecten meenemen. 

Direct aanvragen

De fases

Uit welke fases bestaat het traject?

01

Kennismaking

Tijdens een digitale kennismaking bespreken we uitgebreid jouw style, wensen en ruimte(s). Na dit gesprek ga ik aan de slag met een plan voor de  style, en verzamel hierbij alvast passende kleuren en materialen.

02

Tussentijd

Met een koffer vol kleur- en materiaalstalen kom ik langs. Samen komen we op dat moment tot de perfecte combinatie voor jouw ruimte(s). Ik ga pas weg als iedereen blij is met de combinatie!

03

Eindproduct

Na afloop van ons gesprek werk ik het advies helemaal voor je uit. Het plan ontvang je op papier in een mooi ingebonden boekje. Ook ontvang je hierbij de kleur- en materiaalstalen.

Let op: ik kom graag langs met alle kleuren en materialen in real life in de ruimte waar het advies ook zal worden uitgevoerd. Is dit niet mogelijk? Dan kijken we samen even naar wat er mogelijk is!

Investering:
Eén verdieping: € 1.299,- (inc. BTW)
Extra verdieping: € 599,- (inc BTW)

Eerdere projecten

Aanvragen

Vul het contactformulier hieronder in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvende kennismaking!

Uw aanvraag is succesvol verzonden!
Oops, er gaat iets mis..