A-Z Traject

Wanneer alles moet worden aangepakt..

Verhuis- of verbouwplannen? Toe aan een totaal nieuw interieur? Daar help ik je graag bij! Bij het A-Z traject help ik je van begin tot eind met alles wat je nodig hebt voor een nieuw interieur. En dan bedoel ik ook echt alles: van ruwbouw tot afstyling, van indelingsplan tot raambekleding. Daarnaast ben ik het hele traject onbeperkt bereikbaar.

Direct aanvragen

De fases

Welke fases bestaat het traject uit?

01

Kennismaking

Tijdens een uitgebreide kennismaking bespreken we al jouw wensen, de ruimtes waar het om gaat en maken we een planning voor het gehele traject.

02

Indeling & Lichtplan

Alles staat of valt met een goeie indeling van jouw nieuwe huis. Op basis van de indeling, ga ik aan de slag met een licht- en elektraplan. Ik lever hem zo bij je aan, dat je hem direct kunt aanleveren bij de aannemer.

03

Style, kleuren & materialen

Tijd voor leuke dingen! Samen gaan we op ontdekkingstocht naar jouw style. Wanneer we je style hebben bepaald, ga ik aan de slag met de kleuren en materialen.

04

Definitief ontwerp

Alle voorgaande onderdelen worden samengevoegd in een definitief ontwerp. Je krijgt dit ontwerp in hele realistische 3D-render beelden, met daarbij een concreet meubelplan.

05

Uitwerking

Nu is het tijd om het definitieve ontwerp te gaan uitwerken! Om dit tot een goed einde te brengen is het mogelijk hier samen een planning voor te maken en een duidelijk plan voor alle werklui.

06

Afstyling

Zodra jij bent gesetteld op je nieuwe plek, en de basis van het advies is uitgevoerd kom ik de afstyling verzorgen.

Wil je meer informatie? Download dan de brochure.

Brochure downloaden

Tijdens het gehele proces van jouw nieuwe huis (of verbouwing) ben ik bereikbaar voor vragen over alles wat hiermee te maken heeft. We doen dit echt samen. Ook is er de mogelijkheid dat ik meubels of andere spullen voor jullie inkoop en/of meezoek naar geschikte werklui.

Mijn trajecten beginnen altijd met een vrijblijvende digitale kennismaking. Daar zal ik je na het invullen van het contactformulier voor uitnodigen.

Investering:
Eén verdieping: € 5.500,- (inc. BTW)
Extra verdieping: € 2.000,- (inc. BTW)

Eerdere projecten

Aanvragen

Vul het contactformulier hieronder in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvende kennismaking

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.